Acı Aşk
Acı Aşk Dizisi Oyuncu Kadrosu, Acı Aşk Dizisinde Kimler Rol Alacak, Acı Aşk Dizisi Hangi Gün, Acı Aşk Dizisinde Kimler Oynacak, Acı Aşk Dizisi Hakkında, Acı Aşk Dizisi Son Dakika.



acı aşk dizisi oyuncu kadrosu
Seçkin Özdemir (Bulut): 1981 İstanbul doğumludur. Kocaeli Üniversite İktisat bölümü mezunudur. İlk olarak Yaban Gülü dizisi ile izleyici karşısına çıkmış daha sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol almış son olarak Günahkar ve Racon Ailem için dizilerinde rol almıştır.
SELİN ŞEKERCİ acı aşk dizisi oyuncusu
sezgi-sena-akay-aci-ask-dizisi

alperen-duymaz-aci-ask-dizisi-oyunculari

neriman-ugur-aci-ask-dizisi-oyunculari

mutlu-guney-aci-ask

huseyin-avni-danyal-aci-ask



Selin ŞEKERCİ (Sude): Acı Aşk dizisi kadın başrol oyuncusu olarak Kaçak Gelinler dizisi yıldızı ile anlaşıldığı duyuruldu.

turku-turan-aci-ask

erkan-can





Sezgi Sena Akay (Melek): 1992 İstanbul doğumlu güzel model/oyuncudur. Güzelliğini Bets Model Of The World ile de taçlanmıştır.



Alperen Duymaz (Ali): Tatlı küçük yalancılar dizisinden tanıdığımız CEsur karakteriyle karşımızda çıkmıştı. Şimdi ise Ali karakteri ile Acı Aşk dizisinde izleyebilirsiniz.



Neriman Uğur: Ünlü oyuncu 1958 Muğla Fethiye doğumludur. Son olarak 2013 yılında Atv ekranlarında yayınlanan Huzur Sokağı dizisinde Zeynep karakteri ile ekranlara gelmişti.





Mutlu Güney: Usta oyuncu 1954 Kayseri doğumludur. Bir çok dizi film ve tiyatroda rol almıştır.








Hüseyin Avni Danyal: 12 Nisan 1962 Trabzon doğumludur. Bir çok dizi ve filmde rol almıştır. Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde ise Kemal karakterine can vermiştir.






Türkü Turan: 1 Şubat 1985 Bodrum doğumludur. Eğitimini ise Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin Sosyoloji Bölümünden mezun olmuştur.



Erkan Can: 1 Kasım 1958 Bursa doğumludur. Son olarak Atv ekranlarında oynadığı Kara Para Aşk dizisinde Tayyar Dündar’ı canlandırmış işini de layıkıyla yapmış bir oyuncudur. Birçok insan ise Mahallenin Muhtarlarında oynadığı Kahveci Temel olarak tanır.




Umur Yiğit Vanlı: 26 yaşında olan Umur Kanal D ekranlarında yayınlanan alabora yarışmacılarından bir tanesidir.
umur-yigit-vanli-aci-ask-dizisi-oyunculari

0 yorum:

Yorum Gönder