Acı Aşk Dizisi

Acı Aşk, Acı Aşk Dizisi, Acı Aşk Dizisi Ne zaman, Acı Aşk Dizi Oyuncuları, Acı Aşk Dizi Oyuncuları, Acı Aşk Dizi Konusu.

 

 

Acı Aşk Dizisi Oyuncuları Karakterleri

Ünlü oyuncu Seçkin Özdemir’in yeni dizisinin ismi belli oldu. Uzun zamandır  devam eden hazırlıkları sonucunda Acı Aşk dizisinin çekimleri artık tamamlanmak üzere. ilk ölümün tanıtım fragmanı da sitemize eklenmiştir.
Dizinin senaryosunu ise Sema Ali Erol, Figen Şakacı, Mahir Erol kaleme alacaklar. Show Tv bu sezon yayınlandığı diziler ne yazık ki istediği gibi gitmeyince en iyi diziyi arama arayışına girdi ve bu diziden çok umutlular.
Seçkin Özdemir‘in başrolde oynayacağı Acı Aşk dizisi için oyuncu seçimleri ve cast çalışmalarına hız verildi.

Acı Aşk Dizisi Konusu

Konusu açıklanmayan Acı Aşk dizisinin yapımcılığını TMC Film – Erol Avcı’nın üstlenecek.  Acı Aşk dizisinin kanalı ise Show Tv olarak duyuruldu. Kasım ayında Show Tv ekranlarında başlaması beklenen Acı aşk dizisinin yönetmenliğine ise M.Çağatay Tosun getirildi
Acı Aşk dizisinin yönetmeni ise daha önce Suskunlar ve Merhamet dizilerini yöneten M.Çağatay Tosun olarak açıklandı
Acı aşk dizisi mutluluk ve masum duygular ile başlayan bir hikayenin darmadağın ettiği yaşamları konu almaktadır. Diğer taraftan Melek (Sezgi Sena Akay) ile Bulut’un (Seçkin Özdemir) hayal gibi yaşadıkları imkansız aşkları, öte yandan ise aşka doymamış aç bir kadın olan Sude’nin (Selin Şekerci) Bulut için çırpınışı ve tüm olaylarından ardından aşkın aslında cesaret ve fedakarlık gerektirdiğini hatırlatan Ali (Alperen Duymaz) Bu kilit nasıl çözülecek ve karakterlerimizin yolları nasıl kesilecek…

0 yorum:

Yorum Gönder